VAN DER VOORT TRIATHLON

Onze naam is al decennia verbonden aan sport- en cultuurevenementen in de Schager regio. Willem van der Voort is zelf liefhebber van triatlon (hij heeft al meerdere Ironmans achter zijn naam staan). Onze naam kom je in de triatlonwereld daarom vaak tegen.

VAN DER VOORT TRIATHLON SPRINT CIRCUIT

Het Van der Voort Circuit is een samenwerking van vier organisaties van sprinttriathlons in de Noordkop. De samenwerking benadrukt de verbondenheid tussen de vier organisaties. Bovendien is de ambitie uitgesproken om ruimte te maken voor de jeugd binnen de triathlonsport.

Het Van der Voort Circuit kent een overall klassement over vier avondwedstrijden. Alle wedstrijden hebben een eigen karakter en een eigen ambiance. Wie wordt per klasse en leeftijdscategorie de winnaar? De winnaars worden tijdens het afsluitende Triathlon- en duursportgala in het zonnetje gezet.

Wedstrijden:

  • Triathlon Heerhugowaard
  • Triathlon Langedijk
  • Triathlon Nieuwe Niedorp
  • Triathlon Schagen

PRO TRIATHLON TEAM

Het Pro Triathlon Team bestaat uit enkele regionale talenten die de Van der Voort Groep ondersteunt bij hun prestaties. Deze veelbelovende atleten trainen onder leiding van Eric van der Linden en behalen landelijk uitstekende resultaten. Daarnaast zijn wij sponsor van Triatleet Els Visser, Iron-Man winnares en internationaal Nederlands bekendste lange afstand triatleet. Wij zijn trots dat triatleten de naam Van der Voort dragen.